FAQ

Het tofste festival van de Noorderkempen gaat door op de festivalweide in de Oude Baan te Essen .

 

Jammer genoeg zullen wij de tickets van editie 2019 dienen terug te betalen omdat wij nu opteren om de verkoop te laten doorgaan in bubbels van 4. Je mag dus je rekeningnummer mailen naar dave@jabbedabbedoe.be en wij zorgen voor een snelle terugbetaling.

Om onze festivalgangers een onvergetelijke dag te bezorgen, zijn enkele veiligheidsrichtlijnen van essentieel belang.

Uiteraard is er een EHBO-post voorzien op de festivalweide en zijn er een hele reeks nooduitgangen uitgestippeld.

Daarnaast kan je op meerdere plaatsen regelmatig je handen wassen. De site wordt voor aanvang ontsmet en de toiletten worden meermaals per dag gereinigd.

We volgen de coronamaatregelen op de voet. Binnenkort kan je hier alle informatie vinden over welke eventuele coronamaatregelen van toepassing zijn voor het festival.

We vinden het belangrijk dat onze feestgangers veilig van het festival kunnen genieten en duidelijk weten welke maatregelen gelden. We zullen daarom deze pagina telkens updaten wanneer er nieuwe informatie wordt gecommuniceerd vanuit de overheid binnen het sectorprotocol Cultuur.

De updates worden telkens ook op onze sociale mediakanalen gepubliceerd. Volg ons op  Instagram en Facebook!

We kunnen per festivaldag maximum 2.500 festivalgangers toelaten op de site. Volk genoeg dus om een feestje mee te bouwen.

Mocht HF Invites in 2022 niet, of slechts beperkt kunnen plaatsvinden omwille van overmacht, dan krijgen de tickethouders automatisch de waarde van hun festivalticket terug. Je hebt dus geen enkel excuus meer om niet te komen!

Jazeker! Toeschouwers mogen het festival bijwonen met hun bubbel van 4. Bubbels moeten steeds anderhalve meter afstand houden tot een andere bubbel.

We richten onze festivalsite in conform de adviezen in het sectorprotocol Cultuur. Deze zullen we steeds updaten. Alvast bedankt om de afspraken en richtlijnen op te volgen.

De deuren van het festival openen de beide dagen om 18u00.